Grobljanska 50, Pančevo, Srbija 013.332.526 - 063.420.489
pon-pet: 08:00-16:00

Najam kamiona

Po najpovoljnijim cenama vršimo uslugu iznajmljivanja kamiona za donošenje potrebnih materijala na gradilište, odvoz viška materijala i otpadnog materijala sa gradilišta, kao i sve druge vrste prevoza.

Kada radite već ugovorene poslove ili vam je potreban kamion samo za jedan dan da uradite posao ili vam je potreban da vuče prikolicu sa gradjevinskom mašinom ili pneumatski kompresor za razbijanje betona ili asfalta ili gradjevinski kontejner sa točkovima mozemo vam ponuditi uslugu iznajmljivanja kamiona.

Kada vam je potreban prevoz na kratkoj relaciji gde je mašinski utovar i gde je potreban stalan odnosno dnevni prevoz robe tu smo da se dogovorimo za dnevnu upotrebu kamiona to jest auto dan kamiona.

Cena iznajmljivanja kamiona

Kada kamion ima punu upošljenost, cena kamionskog prevoza se formira na bazi potrošnje goriva, angažovanja radnika i amortizacije kamiona.

U tom slučaju mi preuzimamo potpunu obavezu prevoza materijala i obezbeđivanje vozila i vozača, završetak poslova u dogovorenom roku, a količina prevezene robe prema dogovorenoj dinamici.

Selidba mašina niskonosećom prikolicom.

Ponudićemo vam cenu koja ce vam biti prihvatljiva i isplativa.

Kontaktirajte nas za detalje

 

Grobljanska 50, Pančevo, Srbija 013.332.526
pon-pet: 08:00-16:00

 

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti".