Grobljanska 50, Pančevo, Srbija 013.332.526 - 065.80.84.028

Osnovani 2005. Godine i okupljeni oko ideje da stvaramo budućnost u poslovima niskogradnje, naš put započeli smo saradnjom sa italijanskim proizvođačima opreme za zimsko održavanje puteva, SNOW SERVICE srl.

Iz godine u godinu, stvarajući dobar poslovni ambijent sa našim saradnicima kako u prodaji opreme tako i u radovima iz oblasti održavanja puteva i putnog pojasa, postajali smo sve veći partner, kako velikim privrednim subjektima tako i onim manjim, sa kojima smo zajedno krčili put razvoja u ovoj oblasti privrede. U vremenu koje je iza nas, već punih dvanaest godina, izgradili smo čvrste partnerske odnose, i sa velikim zadovoljstvom pokazali da smo sposobni da odgovorimo svakom izazovu koji je bio pred nama.

Sertifikacija

Čitav razvojni put naše firme krunisali smo uvođenjem ISO standarda 2013. Godine, i to 9001, 14001, 18001, ovim smo napravili jedan ozbiljan korak napred u cilju poboljšanja usluga našim partnerima i investitorima, kojima dugujemo veliku zahvalnost za dosadašnju dobru saradnju i uzajamno poštovanje. Takođe smo obnovili sertifikaciju 2019. godine.

U okviru firme podelili smo nadležnosti i vrste poslova kojima se bavimo. Jedna od njih su USLUGE . Kroz ovaj sektor firma uspešno pruža usluge iz dve oblasti prva je:

  • Košenje trave, tarupiranje šiblja, sečenje i tarupiranje grana;
  • Kopanje, podbušivanje, zatrpavanje, odnošenje šuta, usluge utovara i istovara paletirane robe.

Kao drugi segment usluga je asfaltiranje i izvođenje radova u pripremnoj fazi na donjem stroju, što podrazumeva kako delimičnu, tako i potpunu izgradnju saobraćajnica, u domenu mogućnosti naše firme. Ovaj segment u zadnjih nekoliko godina sa pažnjom razvijamo, kako osavremenjavanjem i dopunom mehanizacije, tako i ljudima osposobljenim za ovu vrstu radova.

Takođe jedan od sektora naše firme je i PRODAJA, ono što je u začetku samog rada naše firme bio segment na koji smo se oslanjali, danas sa velikim uspehom, iz godine u godinu, prevazilazi sebe i beleži konstantan napredak. Zahvaljujući našim partnerima iz Italije, načinu saradnje koja je svih ovih godina građena na uzajamnom poverenju i strategiji za pristup na tržište naše zemlje, kao i vrhunskim kvalitetom opreme uspeli smo da unapredimo ovaj sektor.

Pogledajte listu klijenata sa kojima sarađujemo.

Grobljanska 50, Pančevo, Srbija 013.332.526

 

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti".
Politika privatnosti Prihvatam