Grobljanska 50, Pančevo, Srbija 013.332.526 - 063.420.489
pon-pet: 08:00-16:00

Osnovani 2005. Godine i okupljeni oko ideje da stvaramo budućnost u poslovima niskogradnje, naš put započeli smo saradnjom sa italijanskim proizvođačima opreme za zimsko održavanje puteva, SNOW SERVICE srl.

Iz godine u godinu, stvarajući dobar poslovni ambijent sa našim saradnicima kako u prodaji opreme tako i u radovima iz oblasti održavanja puteva i putnog pojasa, postajali smo sve veći partner, kako velikim privrednim subjektima tako i onim manjim, sa kojima smo zajedno krčili put razvoja u ovoj oblasti privrede. U vremenu koje je iza nas, već punih dvanaest godina, izgradili smo čvrste partnerske odnose, i sa velikim zadovoljstvom pokazali da smo sposobni da odgovorimo svakom izazovu koji je bio pred nama.

Sertifikacija

Čitav razvojni put naše firme krunisali smo uvođenjem ISO standarda 2013. Godine, i to 9001, 14001, 18001, ovim smo napravili jedan ozbiljan korak napred u cilju poboljšanja usluga našim partnerima i investitorima, kojima dugujemo veliku zahvalnost za dosadašnju dobru saradnju i uzajamno poštovanje. Takođe smo obnovili sertifikaciju 2019. godine.

U okviru firme podelili smo nadležnosti i vrste poslova kojima se bavimo. Jedna od njih su USLUGE . Kroz ovaj sektor firma uspešno pruža usluge iz dve oblasti prva je:

  • Košenje trave, tarupiranje šiblja, sečenje i tarupiranje grana;
  • Kopanje, podbušivanje, zatrpavanje, odnošenje šuta, usluge utovara i istovara paletirane robe.

Kao drugi segment usluga je asfaltiranje i izvođenje radova u pripremnoj fazi na donjem stroju, što podrazumeva kako delimičnu, tako i potpunu izgradnju saobraćajnica, u domenu mogućnosti naše firme. Ovaj segment u zadnjih nekoliko godina sa pažnjom razvijamo, kako osavremenjavanjem i dopunom mehanizacije, tako i ljudima osposobljenim za ovu vrstu radova.

Takođe jedan od sektora naše firme je i PRODAJA, ono što je u začetku samog rada naše firme bio segment na koji smo se oslanjali, danas sa velikim uspehom, iz godine u godinu, prevazilazi sebe i beleži konstantan napredak. Zahvaljujući našim partnerima iz Italije, načinu saradnje koja je svih ovih godina građena na uzajamnom poverenju i strategiji za pristup na tržište naše zemlje, kao i vrhunskim kvalitetom opreme uspeli smo da unapredimo ovaj sektor.

Pogledajte listu klijenata sa kojima sarađujemo.

Grobljanska 50, Pančevo, Srbija 013.332.526
pon-pet: 08:00-16:00

 

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti".